O nama


Vaš Vodoinstalater nastao je kao rezultat dugogodišnjeg školovanja, rada i usavršavanja u struci. Iza nas je instalatersko iskustvo na zahtjevnim i velikim građevinskim objektima, tako i obiteljskim kućama i stanovima, u zemlji i inozemstvu. U pokretanju naše usluge odlučili smo se na novi i drugačiji koncept u radu uvidjevši na tržištu potrebu za korektnijim pristupom prema potrošaču. U tom smislu naš je posao pružiti Vam uslugu kvalitetno i na vrijeme. Naš cilj je svakodnevno i dugoročno ostvarivanje ozračja povjerenja između majstora i potrošača.

Mi biramo poslove po redoslijedu a ne po vrijednosti posla.
Točnost, stručnost i pedantnost u poslu naše su odlike.
Na našim web stranicama nećete ugledati slike vodoinstalaterskih kliješta, sajli ili nekog drugog alata. Za očekivati je da majstori posjeduju potrebne alate, strojeve i opremu a znanje i iskustvo imaju u rukama.

Na našim web stranicama nećete ugledati ni slike cijevi, spojnica ili fitinga, te ostalog materijala. Za očekivati je da majstori znaju rabiti materijale, biti upoznati sa najnovijim tehnološkim dostignućima u struci te iste znati primjeniti u poslu.

Additional information